Романтичен подарък – фото галерия сърце

Информация

Романтичния фото албум е идеален подарък за романтичен празник, Свети Валентин, годишнина, рожден ден или обяснение в любов.

Цена шаблон: 33$
Цена обработка: По запитване

Романтичен подарък – елегантна галерия с изображения в рамки бавно разкриващи се в топла, галена от слънцето стая. Този проект е подходящ за всички поводи, като сватби, рожденни дни, годишнини, семейни тържества, романтични празници и др.
Видеото има възможност за добавяне на 38 снимки, 2 текстови послания и музикален инструментал или песен. Фото албума придава доста романтичен вид и е оригинален начин да покажете на любимия си човек колко ценни са спомените ви с него.

Продължителност: 1 мин. 32 сек.
Музиката във видео превюто не е включена в проекта. Можете да я закупите отделно от тук или да я замените с ваша любима песен или мелодия.

1. Закупете празния шаблон от оригиналния му сайт www.videohive.net и се свържете с нас от Контакти за подробности по неговата обработка.

1a. За Ваше улеснение, по желание ние можем да закупим шаблона вместо Вас.
При избор на този вариант попълнете формата по долу и ние ще се свържем с Вас за да уточним подробности по обработката и монтажа на шаблона.
Вашето име (задължително)

Вашият E-mail (задължително)

Относно – името на шаблона, който сте избрали

Предпочитан метод за обратна връзка:
 E-mail
 Телефон
 Скайп

Предпочитан метод на плащане:
 Плащане с Paypal
 Плащане на куриер при доставка

Телефон (задължително)

Скайп име

Дата за която е предназначен подаръка (поръчка мин. 5 дни по-рано)

Вашето съобщение или въпрос: