За нас

Уникални видео подараци за Свети Валентин, Рожден ден, 8ми март, Коледа, Сватба, романтичен празник

Нашите Услуги?

Ние предлагаме нестандартни и уникални видео подаръци по шаблон.
Ние ви предоставяме галерия от шаблони предназначени за различни празници и събития, с които Вие можете да направите неочакван подарък-изненада на роднина, приятел или любим за вас човек.

Шаблонът?

Ние не продаваме шаблоните, ние само предоставяме услугата за обработката и монтажа на съответния шаблон.
Шаблоните могат да бъдат закупени от официалния им сайт посочен във всяка страница.
За ваше улеснение, по желание ние можем да закупим шаблона вместо вас, като накрая вие плащате общата сума за обработката + цената на шаблона, който сме закупили.

Защо нас?

За обработката на такъв видео шаблон се налагат специфични професионални знания и компютърен софтуер за видео обработка, монтаж и видео ефекти.
Ние знаем, че не всеки от вас е видео монтажист, аниматор или графичен дизайнер, затова ние ви предлагаме нашите услуги.

Как?

Бързо, лесно и просто!
Единственото, което трябва да направите е да си харесате шаблон и да попълните формата под него, след това ние ще се свържем с вас за да уточним сведващите стъпки за изработката на шаблона, които са:
- Да ни изпратите вашите снимки и клипове;
- Да ни изпратите мелодия или песен, която искате да бъде като фон;
- Текст и послания, които ще се изпишат във видеото;
- Да уточним детайли по заплащането и др.

От натрупаният ни опит до сега, ние знаем колко очаровани и изненадани остават хората получили такъв подарък. Той е нещо различно, нещо нестандартно и никога получавано като подарък до сега. За това бъдете вие тези, които ще накарат човека получил такъв подарък да затаи дъх и да остане без думи.